0

Plată și transport

Costuri și modalități de transport și livrare

1. Transport prin curier

Transport gratuit prin Curier pentru comenzi peste 200 lei. Termenul de livrare este de 3 zile lucrătoare, un operator al firmei de curierat va veni la adresa indicată de Dumneavoastră și vă va aduce produsele comandate. Această ofertă de transport gratuit prin curier pentru comenzi mai mari decât 200 lei este promotională și se aplică doar celor care urmează să primească produsele noastre in localitatile de reședința Cargus. Lista orașelor incluse în această ofertă se poate consulta aici.

Pentru comenzile sub 200 lei, transportul prin curier costă 25 lei (in localitățile de reședința Cargus). Se poate achita prin transfer bancar sau ramburs.  Termenul de livrare este de 3 zile lucrătoare.

Livrările prin curier în localitățile în care Cargus nu are reședință se pot achita prin transfer bancar sau ramburs. Costul de livrare suportă o majorare în funcție de numărul de kilometri suplimentari fața de localitatea de reședință. Termenul de livrare este tot 3 zile lucrătoare. 

Produsul livrat nu poate fi deschis în fața Curierului. Dacă produsul primit nu corespunde descrierii de pe site sau nu corespunde  calitativ și funcțional, se poate returna în termen de 14 zile, urmând ca SC Partyweb srl să returneze contravaloarea produsului sau să îl inlocuiască, după preferința clientului. Taxa de retur transport este suportată de client.

2. Ridicare de la sediul nostru

Dacă doriți să ridicați produsul direct de la sediul nostru, prima data trebuie să achitați prin transfer bancar. După achitare vă rog frumos să ne contactați la numărul de telefon 0772169469.

3. Nu ajunge curierul in localitatea Dumneavoastră?

Livrarea se poate face prin Poșta Română, dacă plătiți prin transfer bancar. Termenul de livrare este de 7 zile lucrătoare. In acest caz, veți primi în cutia poștală o notificare de ridicare a coletului poștal trimis de Partyweb srl. Veți merge la Oficiu Poștal indicat, veți prezenta actul de identitate și veți primi produsele comandate. Nu mai trebuie să achitați nimic pentru că plata s-a achitat în avans.

Modalitățile de plată acceptate:

  1. Plată ramburs (în numerar), la livrare. Dacă doriți să plătiți în numerar, la livrare veți achita contravaloarea comenzii Dumneavoastră direct curierului care vă aduce produsul. În colet veți găsi și factura. Chitanța o veți primi de la curier.  Plata ramburs se acceptă doar în cazul transportului prin Curier.
  2. Ordin de plată. Dacă doriți să achitați comanda prin ordin de plată (prin intermediul serviciului online banking sau la ghiseul unei bănci), aveți la dispozitie datele pentru efectuarea platii:

Beneficiar: SC Partyweb SRL

Cod de identificare fiscala: 36661240

Cont: RO59BTRLRONCRT0370528701, Banca Transilvania, Sucursala Cluj

Reprezentand : se completeaza/ se scrie numarul facturii

Suma: este valoarea care apare pe factură

Dupa ce ați efectuat plata, pentru a putea incepe executia comenzii, vă rugăm să ne trimiteți o copie a ordinului de plata pe e-mail, la info@partyweb.ro

Informații suplimentare

Prețurile afișate pe site sunt exprimate in LEI și includ TVA 19%.

Produsele și serviciile oferite de magazinul nostru sunt disponibile pe teritoriul României. Dacă doriți să trimitem produsul comandat de Dumneavoastră în altă țară, vă rugăm să ne contactați.

Validarea comenzilor se face de către operatorii Partyweb srl printr-un e-mail de confirmare a comenzii sau, în situații speciale, prin telefon.

Livrările prin curier se efectuază de luni până vineri între orele 10 și 16 și sâmbătă între orele 10-12.30.

Dacă aveți nelămuriri legate de plasarea comenzii sau legate de plată, transport și livrare, vă rugăm să ne scrieți pe e-mail sau să ne sunați la numărul de telefon 0772169469.

Contact