0

Cum comand?

1. Registrare:

În magazinul online doar utilizatorii înregistrați pot cumpăra. Dacă vă înregistrți nu trebuie să reintroduceți informațiile personale atunci când faceți cumpărături, sistemul completează automat, și cumpărăturile devin mai rapide. Completarea datelor este logică. După  înregistrare sistemul intră automat în cont, nu este nevoie să inrați separat. Modificarea datelor de înregistrare este posibilă după intrarea în cont. Aici puteți modifica toate datele, în caz că doriți. Puteți să vă autentificați sau să vă înregistrați în orice moment și în timpul comenzii.

2. Autentificare:

În timpul înregistrării aveți posibilitatea să întroduceți adresa de e-mail și parola, pe care puteți să le întroduceți la pagina de Înregistrare și făcând clic pe butonul Conectare, puteți să intați pe site.

3. Reamintire parolă:

Dacă ați uitat parola, introduceți adresa de e-mail pe care ați introdus-o la înregistrare și noi vă trimitem parola pe această adresă de e-mail.

4. Ieșire:

Dacă sunteți înregistrat ca utilizator, când ați terminat vizualizarea magazinului, vă rugăm utilizați butonul Ieșire pentru siguranța Dumenavosatră! În acest caz, persoanele neautorizate nu pot avea acces la datele Dumneavostră (de ex., o altă persoană care utilizează computerul Dumneavostră).

5. Produse:

Produsele sunt sortate pe categorii. Puteți vizualiza produsele respective, făcând clic pe numele categoriei corespunzătoare. În partea de sus a paginii, întotdeauna este vizibilă poziția curentă, care vă spune exact în ce categorie sunteți. La selectarea unui produs, folosind săgețile plus și minus, puteți să introduceți cantitatea dorită, apoi faceți clic pe butonul Adăugați și produsul va fi adăugat în coșul Dumneavostră. În acest moment, nu aveți nici o obligație de a plăti, achiziția se poate retrage în orice moment!

6. Conținutul coșului:

Coșul vă arată ce produs ați ales, ce cantitate și la ce preț. Aveți posibilitatea să ștergeți un produs din coș, făcând clic pe X-ul de lângă elementul selectat. Puteți să schimbați cantitatea folosind săgețile plus și minus. Când ați terminat modificarea, făcând clic pe Salvează modificările și Finalizarea comanda puteți comanda produsele. Vizualizarea conținutului coșului se poate face în orice moment, făcând clic pe pictograma Coș de cumpărături în bara de meniu din partea de sus a paginii. De pe bara de meniu în orice moment puteți reveni la magazin și să continuați cumpărăturile.

7. Comandarea:

Comanda se poate depune oricând, cu butonul Finalizarea comanda de lângă Coș. Lista și detaliile produselor le puteți vizulaiza în partea de sus a paginii. Dacă sunteți mulțumit cu produsele selectate, completați câmpurile de date pentru comandare! Completarea datelor este logică. Dacă ați verificat și informațiile sunt corecte, puteți trimite comanda. Dacă ați trimis comanda, veți primi un e-mail care vă informează despre comandă. Dacă vă răzgândiți, sau comanda nu a fost trimisă de Dumneavoastră, renunțați la comandă prin info@partyweb.ro adresa de e-mail!

8. Căutarea produselor:

Dacă nu știți numele exact al produsului, butonul de căutare din partea dreaptă de sus a paginii vă ajută să-l găsiți! Sistemul de căutare caută în numele, descrierea și parametrii produsului, așadar dacă specificați mai multe condiții, produsul va fi găsit mai ușor.

Contact