0

Tradiția sau originea petrecerea burlăcițelor

"Singurul lucru mai rău decât ritualurile, dacă nu se pune preț nici măcar pe ritualuri." (Neveste disperate)

Știați că primii care au organizat mirelui petrecerea de burlac în noaptea dinaintea nunții au fost soldații spartani? Și-au luat rămas bun de la viața lor senină, liberă și au chefuit până dimineața. Dar noi femeile, știm că "Poate că focul a fost inventat de bărbați, dar femeile și-au dat seama, cum să se joace cu el".

Să organizezi o petrecere fantastică pentru burlăcițe, pentru că viața de single a luat sfârșit, este visul și dreptul oricărei femei, așa cum pentru bărbați este considerată de nelipsit o petrecere a burlacilor. Căsătoria reprezintă finalul unei etape din viață, roluri noi sunt în așteptare pentru mireasă, care îi va aduce multă bucurie și multă supărare deasemenea. Așadar, nu e nevoie de mai multe motive pentru o petrecere imensă, pe care o poate organiza oricine pentru mireasa, martorul sau o rudă, colegă sau prietenă.

Aici am colectat cele mai bune idei, sarcini care fac petrecerea burlăcițelor cu adevărat de neuitat. Dacă aveți idei asemănătoare, vă rog să împărtășiți cu noi, nu ezitați să ne scrieți un e-mail pe adresa: info@partyweb.ro Mulțumim!

Contact